Karriär


Väx med oss! 

Balans och driv – för en större karriär

J.B.L Advokaters jobberbjudande kompromissar inte. Hos oss skapar du den stora karriären med uppdrag på en nationell och internationell arena, mitt i den norrländska närheten. Vår region utvecklas i ett aldrig tidigare skådat tempo, och då växlar även vi upp till nästa nivå. 

 Vi sätter dig omedelbart i en drivande, utvecklande och meningsfull position. Vi har ett unikt byråsamarbete som ger oss tillgång till över 100 specialister runt om i Sverige. Det håller oss i ständig utveckling, och det ger dig möjligheten att lära av branschledande affärsjurister. J.B.L Advokater kommer utmana dig till högre höjder, varje dag. Att växa i sin roll är kul, men att bli bäst i sin roll är roligare. 

Samtidigt som vi varje dag når nya höjder tror vi på balans. Vi har nära till jobbet, naturen och kunden. Varje dag är vi beviset på att karriär och en rikare fritid går ihop. Vi vet att det skapar en bättre advokat. 

J.B.L Advokater tror på Norrbotten och norra Norrland som framtidsregion. Vi befinner oss i en tillväxtfas, hand i hand med det lokala näringslivet. Om du är lika fast övertygad som oss om att framtiden, den meritfyllda karriären och livskvaliteten finns här i Norrbotten, välkomnar vi din intresseanmälan. 

Just nu söker vi en advokat eller biträdande jurist.

Läs mer om tjänsten här!