Karriär

 

Balans och driv – för en framgångsrik karriär

J.B.L Advokater bildades år 2019 och är Norrbottens enda renodlade affärsjuridiska advokatbyrå. Med specialistkompetenser inom kommersiell avtalsrätt, IT- och immaterialrätt och internationella affärer samt ett byrånätverk som ger oss möjlighet till ett brett samarbete inom affärsjuridikens alla områden kan vi stolt säga att vi är den främst affärsjuridiska rådgivaren i länet.

Våra attraktiva lokaler i centrala Luleå ger oss optimala möjligheter till att expandera vår verksamhet. Vi söker dig som vill växa med oss och fortsätta utveckla vår verksamhet för att kunna möta det behov av affärsjuridisk konsultation som finns i Norrbotten. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande arbetsmiljö i kombination med den livskvaliteten och familjära miljön som finns i Norrbotten.

 

Just nu söker vi efter:

  • en ansvarig för kommersiell tvistlösning, skiljeförfarande och white collar crime.
  • jurist med inriktning mot företagsöverlåtelser (M&A)
  • jurist med särskilt intresse för entreprenad- och fastighetsrätt

Hos oss är det högt i tak och du kommer variera självständigt arbete med lagspel, allt för att såväl du som våra klienter ska känna sig tillfreds.

Du ska vara advokat, biträdande jurist eller domare och ha lång erfarenhet av företagsjuridik och vara trygg i att självständigt driva dina egna processer.

Vi söker dig med ett starkt driv till att hitta lösningar, en god analytisk förmåga och kan utforma attraktiva lösningar för våra klienter. Du ska vara social, positiv, ambitiös, lösningsorienterad och innovativ lagspelare med ett modernt tänkande.

 

Vid rätt person kan delägarskap komma i fråga!

Välkommen att skicka in din ansökan till eira.borgh@jbladvokater.se redan idag. Urvalsprocessen sker löpande.

Vid frågor om tjänsten var vänlig kontakta Jan Lindén på jan.linden@jbladvokater.se

Ansök senast den 12 januari 2024