Karriär

Affärsjurist till kontoret i Luleå

J.B.L Advokater startade upp verksamheten i januari 2019 och är Norrbottens enda renodlade affärsjuridiska advokatfirma. Vi sitter i attraktiva lokaler i centrala Luleå och har även ett mottagningskontor i Boden. Verksamheten inom våra specialistområden ökar kraftigt. Vi söker därför med tillträde snarast en jurist/advokat som vill vara med och utveckla vår verksamhet till företagarnas  naturliga lokala val inom affärsjuridik.  

Du kan vara en person som redan hunnit komma lite längre i din utveckling inom affärsjuridiken eller också är du en yngre förmåga med ambition att utveckla dig inom affärsjuridik. Vi sätter särskilt värde på tingsmeritering men andra former av specialisering är också meriterande.

Är du ambitiös, social och gladlynt passar du bra hos oss.

Hos oss ges möjlighet att utveckla färdigheter inom affärsjuridik generellt och specialistområden i synnerhet. Utbildningen sker fortlöpande lokalt och kan även att komma att ske hos specialister i Stockholm.

Vi ser gärna sökanden från södra Sverige som efter några år upparbetad erfarenhet känner en önskan att återvända till Norrbotten.

Välkommen med din ansökan till jan.linden@jbladvokater.se. Återkom gärna för mer information kring tjänsten till Jan Lindén på telefon 0708-807452.

 

Spontanansökningar

Vi håller även ständigt ögonen öppna för möjligheten att utveckla vår verksamhet. Vi välkomnar därför även spontanansökningar.

Välkommen med din ansökan!
Fyll i formuläret på denna sida eller kontakta oss genom mail eller telefon.